O projektu

Charitativní projekt “Každá ovečka se počítá” pořádá již čtvrtým rokem Rekreační centrum Sepetná. Pokud umíte plést, háčkovat, pracujete se dřevem, hlínou nebo jiným materiálem, tak můžete vlastnoručně vyrobit ovečku a darovat ji do naší "salaše". Kdo u nás na Sepetné či Sluníčku už byl, ví, že ovečky jsou typickým znakem RC Sepetná.

V letošním roce touto formou nově podpoříme akci Poděkuj horám, kterou 8. 5. 2019 pořádá spolek Čisté Beskydy, z.s.. Akce Poděkuj horám je zaměřena na úklid Beskyd, a tak je kromě oveček možné letos posílat i výtvory zvířátek typických pro beskydskou krajinu.

Vaše výrobky zasílejte, prosím, do 18. 4. 2019 poštou na adresu RC Sepetná, "Každá ovečka se počítá", Ostravice 0956, 73914 Ostravice. Můžete je také odevzdat osobně ve Frýdku - Místku - sběrná místa.

Během velikonočního víkendu se v Horském hotelu Sepetná v Ostravici bude konat bazar, kde budeme tyto rukodělné výrobky veřejně prodávat. Případně je dále budeme nabízet na recepci hotelu Sepetná nebo penzionu Sluníčko.

Každá ovečka se počítá

Co se stane s utrženými penězi?

Výtěžek z 4. ročníku bude věnován na podporu úklidové akce Poděkuj horám, hlavně pak na zajištění pytlů, rukavic a dalších potřeb pro sběr odpadků. Akce se uskuteční ve středu 8. 5. a samozřejmě budeme potěšeni, pokud se také připojíte. V loňském roce dorazilo na tuto úklidovou akci přes 3 tisíce dobrovolníků.

Více informací o akci Poděkuj horám

A to ještě není vše!

Ze všech zaslaných výtvorů bude zvolen ten nejhezčí a autorku nebo autora odměníme víkendovým pobytem v Rekreačním centru Sepetná. Hlasovat můžete na této stránce od 1. 3. do 25. 4. (24:00). Výherce budeme kontaktovat telefonicky nebo emailem do 30. 4..

Soutěže se ale nemusíte účastnit, můžete výtvory jen darovat a ve vzkazu napsat, že nechcete být zařazeni do hlasování.

A co ostatní dárci?

U nás nikdo neodejde s prázdnou. Každého autora odměníme 10% slevou na služby RC Sepetná, které může využít na sportovní a relaxační služby RelaxCentra, vstup na koupaliště Sluníčko, konzumaci v restauraci hotelu Sepetná, penzionu Sluníčko. Slevu je možné využít také na ubytování za pultovou cenu v hotelu a bungalovech Sepetná, penzionu Sluníčko nebo chatě Měsíček.

Připravujeme také speciální pobytový balíček spojený s akcí Poděkuj horám.

Slevový kupón vám zašleme elektronicky na vaši emailovou adresu po vyhlášení nejhezčí ovečky.

Chcete se o akci více dozvědět?

Sledujte aktuality na našem webu, sociálních sítích nebo napište na email ovecky@sepetna.cz.

Děkujeme za Vaši podporu!